За Бизнеса

Магазини

Заведения

Хотели

Офис сгради

Общежития

Основна грижа за всеки работодател е да осигури спокойна и здравословна среда за своите служители и клиенти.

Поради големите пространства и итензивния човекопоток обществените, търговските и производствените площи се оказват много по-уязвими за инвазия на неприятни вредители, вируси и микроорганизми, в сравнение с домовете ни.

В съвременното общество хигиената, чистотата и здравословната среда се ценят високо и се проверяват системно от контролните органи. Не поемайте излишни рискове и се доверете на нашия научен експертен екип от биолози, еколози и доктори по зоология, опитни дезинфектори и успешни ДДД-ръководители.

За нас борбата с вредителите и микроорганизмите не е проблем, а рутина, придобита в резултат на дългогодишен опит и академично развитие. Ние си партнираме с всички държавни институции (МЗ, РЗИ, БАБХ, РИОСВ) и можем да Ви гарантираме безупречна документация и безпроблемни проверки от контролните органи. След всяка обработка ще получите ДДД-протокол с подробна информация за извършената дейност, а при сключване на договор за годишен абонамент ще поемем изцяло ангажимента към всички необходими периодични ДДД-дейности.

Не се тревожете за Вашата репутация, защото ние извършваме обработките и в извънработно време, без да нарушаваме Вашия работен процес.

„Пест Протект Про“ използва ефективни препарати и съвременна техника, които са напълно безопасни за хората, офис техниката, апаратурата, машините, и са разрешени за употреба на територията на целия Европейски съюз. Благодарение на своя научен потенциал, фирмата разработва и собствени лицензирани дезинфектанти и репеленти, които са в унисон със съвременните зелени и екологични тенденции. Нашите експерти работят с персонално внимание и грижа към Вашето професионално оборудване, без да изискват предварителна подготовка на помещенията.

Ние сме Вашият надежден и коректен партньор! Доверете ни се ако управлявате офис, магазин, кафене, заведение за хранене, склад, производствен цех, учебно заведение, медицинско заведение, фабрика, животновъдна ферма и др.

Може да разчитате на нас за пръскане против вредители в търговски и промишлени помещения.

Предлагаме Ви 100% гаранция за здравословна среда без вредители и болестотворни организми на Вашето работно място, като провеждаме:

– борба с всички видове гризачи (мишки, плъхове, полевки и др.) в и извън служебните помещения;
– пръскане срещу хлебарки, мухи, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи и всички жилещи насекоми (комари, оси, стършели и др.)
– обработка на тревни площи срещу кърлежи
– ларвицидна обработка срещу комари във водни басейни
– имагицидна обработка срещу комари
– борба с ровещи форми като къртици и слепи кучета
– прогонване на змии от служебни помещения и техните околности
– защита от птици (гълъби, лястовици, гларуси, косове и др.) и възпрепятстване на тяхното гнездене
– дезинфекция на офиси и всички видове служебни помещения, училища, медицински заведения и др. срещу и след Covid-19, както и срещу други вируси,  бактерии и микроорганизми
– промишлени дезинфекции в обекти на хранително-вкусовата промишленост
– промишлени дезинфекции в животновъдни обекти при африканска чума по свинете, инфлуенца при птиците и др.

Училища и детски градини

Държавни институции

Промишлени предприятия

Фармацевтични компании

Болнични и здравни заведения

НАПРАВИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА

Пръскане против вредители в търговски и промишлени помещения

Call Now Button