За Дома

Къщи

Апартаменти

Градина

Всеки човек се стреми да поддържа безупречна хигиена и чистота в своя дом.

Понякога обаче нищо не зависи от вас, защото факторите за появата на неприятните вредители в домовете ни са много и са твърде разнородни.

Въвлечени в ежедневните си задачи често дори не забелязваме неприятните „съквартиранти“, които не само саботират хигиената в домовете ни, но и носят риск за нашето здраве като преносители на множество заразни заболявания.

За да избегнете стреса и безсилието при опита да се справите сами с проблема, не губете време и бързо се свържете с нас.

Нашите експерти ще Ви консултират веднага по телефона и ще дойдат за безплатен оглед на място.

Независимо къде се намирате и дали живеете в къща или апартамент в жилищен комплекс, дали имате градина или не, ние ще изградим правилна стратегия за справяне с проблема и ще приложим индивидуален подход съобразно Вашия конкретен случай. „Пест Протект Про“ извършва всички видове обработки с ефективни препарати и съвременна техника, които са напълно безопасни за хората, домашните любимци и растенията, и са разрешени за употреба на територията на целия Европейски съюз.

Нашите експерти работят с персонално внимание и грижа към Вашия дом и имущество. Благодарение на високо квалифицирания ни научен екип от зоолози и еколози, и опитните ни дезинфектори и ДДД-ръководители ние решаваме трайно вашите проблеми, свързани с:

– борба с всички видове гризачи в дома, жилищния вход или градината;
– пръскане срещу хлебарки, мухи, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи и всички жилещи насекоми (оси, стършели, комари и др.)
– ларвицидна обработка срещу комари в градината и водните басейни
– обработка на тревни площи срещу кърлежи
– борба с ровещи форми като къртици и слепи кучета
– прогонване на змии от дома и градината
– защита от птици (гълъби, лястовици, гларуси, косове и др.)
– дезинфекция на жилища и входове срещу и след Covid-19, както и срещу други вируси, бактерии и микроорганизми
– имаме дългогодишен опит в борба с вредители за къщи, апартаменти и градина.

НАПРАВИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА

Борба с вредители за къщи, апартаменти и градина

Call Now Button