ДДД услуги в Пловдив и цялата страна

„Пест Протект Про“ е успешна колаборация между експерти с дългогодишен опит свързан с ДДД услуги в Пловдив и цялата страна. Голяма част от тях са и научни работници, биолози и доктори по зоология. Задълбоченото познаване на жизнения цикъл и поведението на животните, съчетано със сериозния практически опит са гаранция за правилна експертна оценка. Индивидуаленият подход е категоричен успех при разрешаване на всеки проблем свързан с борбата с вредителите.

Абсолютната безопасност за хората и средата по време на всички видове обработки е основна грижа за нас.

Спазването на всички нормативни актове при нашата работа се гарантира и на базата на дългогодишните ни партньорства с държавните институции – МЗ, РЗИ, БАБХ, РИОСВ.

Най-съвременна техника и препарати

Използвайки най-съвременната техника и препарати ние прилагаме индивидуален подход при проблеми с вредители, засягащи както личните домакинства, така и големите корпоративни клиенти.

Извършваме и промишлени дезинфекции в обекти на хранително-вкусовата промишленост, както и в животновъдството при африканска чума по свинете, инфлуенца при птиците и др.

Във връзка с пандемията от Covid-19 провеждаме и дезинфекция на средата в и извън здравни заведения, в това число частни домове, училища, офиси и др., които са реално или потенциално замърсени със SARS-CoV-2.

Предлагаме регулярните ДДД-дейности. Ние можем да ви помогнем при борбата с гризачи, пръскане срещу хлебарки и против насекоми. Също така при третиране срещу ларви на комари в дворове и водни басейни, обработки срещу бълхи, мухи, мравки, дървеници, оси, стършели.

Ние предлагаме и интелигентно експертно решение при проблеми с влечуги, птици, къртици, слепи кучета и други животни. Разбира се, подходът и методите са индивидуални.

Разработваме собствени дезинфектанти и репеленти

Базирайки се на богатия практически опит и научен капацитет, фирмата разработва собствени сертифицирани дезинфектанти и репеленти, отговарящи на всички съвременни изисквания на ЕС за безопасност и ефективност. Може да ги разгледате тук.

Можете да се свържете с нас, като ни се обадите или пишете, както и директно да регистрирате Вашата поръчка чрез контактната форма на сайта.

След всяка обработка ще получите ДДД-протокол с подробна информация за извършената дейност. За да се отървете от постоянните тревоги и ангажименти свързани с неприятните вредители можете да ни се доверите изцяло и да сключите годишен договор за поддръжка.

„Пест Протект Про“ е със седалище в Пловдив и София, откъдето мобилните ни екипи се насочват бързо към всяка една точка на страната.

пловдив-насекоми-пръскане
борба-петс-пловдив
борба-пръскане-насекоми
гризачи-вредители-пловдив
пръскане-за-комари-пловдив
Rs-service

Професионален екип

Ние сме в услуга на нашите клиенти с цялата научна компетентност на своя екип от биолози, еколози, доктори по зоология, дезинфектори;
Rs-service

20 годишен опит

Ние работим повече от 20 години в борбата с вредителите и притежаваме безценен опит в сферата на пест контрола;
Rs-service

Безвредни препарати

Ние се грижим за безопасността на хората, домашните любимци и средата, използвайки напълно безвредни препарати и най-съвременни методи при борбата с вредителите;
Rs-service

За цяла България

Ние реагираме бързо и адекватно и достигаме до всеки град или село в България;
Rs-service

Индивидуален подход

Ние решаваме всеки казус прилагайки индивидуален подход, ефективни методи и специално отношение към всеки клиент;
Rs-service

Абонаментен план

Ние Ви осигуряваме дълготрайно спокойствие, гарантирано при абонаментен план за поддръжка;
Rs-service

Държавни институции

Ние си партнираме с всички държавни институции – МЗ, РЗИ, БАБХ, РИОСВ;
Rs-service

Безупречна документация

Ние Ви гарантираме безупречна документация и безпроблемни проверки на вашите обекти;
Rs-service

Почтеност и лоялност

Работата ни се ръководи от почтеност и лоялност, като обратната връзка с клиентите е от първостепенно значение;
Rs-service

Гаранция за качество

Ние даваме гаранция за качество.
Rs-service

Винаги намираме начин

За нас няма невъзможен казус в борбата с вредителите;
Rs-service

Доволни клиенти

Благодарни сме за доверието на множеството доволни клиенти
пръскане-за-насекоми-в-пловдив
пловдив-пръскане-вредители
пръскане-за-гризачи-пловдив
пръскане-за-вредители-пловдив
пръскане-пловдив

НАПРАВИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА

ДДД услуги в Пловдив

Call Now Button