Професионални домоуправители

Ние сме Вашият надежден и коректен партньор ако сте професионален домоуправител и трябва да гарантирате спокойна и здравословна среда без вредители и болестотворни причинители на територията на общата собственост в поверената Ви сграда!

Във връзка с новите законови регламенти касаещи общата собственост и назначаването на служебни домоуправители, ние можем да Ви помогнем с богатия си опит в ДДД-обработките на общите части и безупречното водене на изискуемата от контролните органи документация.  При сключване на годишен договор за ежемесечна поддръжка и третиране на входове и обща етажна собственост, можете да се възползвате от изгодна отстъпка и поемане на 100% гаранция за качеството на услугата от наша страна. Ние ще поемем изцяло ангажимента към всички необходими периодични ДДД-дейности в общите части (стълбища, мазета, тавански помещения, асансьорни шахти, зелени площи, детски площадки и др.). След всяка обработка ще получите ДДД-протокол с подробна информация за извършената дейност.

„Пест Протект Про“ използва ефективни препарати и съвременна техника, които са напълно безопасни за хората и средата, и са разрешени за употреба на територията на целия Европейски съюз. Благодарение на своя научен потенциал, фирмата разработва и собствени лицензирани дезинфектанти и репеленти, които са в унисон със съвременните зелени и екологични тенденции. Нашите експерти работят с персонално внимание и грижа към общата собственост, без да изискват предварителна подготовка на помещенията.

Предлагаме Ви 100% гаранция за здравословна среда без вредители и болестотворни организми  в поверената Ви обща собственост, като провеждаме:

– борба с всички видове гризачи (мишки, плъхове, полевки и др.) в общите помещения и в околностите на сградите;
– пръскане против вредители в жилищни сгради
– пръскане срещу хлебарки, мухи, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи и всички жилещи насекоми (комари, оси, стършели и др.)
– обработка на тревни площи срещу кърлежи
– ларвицидна обработка срещу комари във водни басейни
– имагицидна обработка срещу комари
– борба с ровещи форми като къртици и слепи кучета в зелените площи
– прогонване на змии от сградите и техните околности
– защита от птици (гълъби, лястовици, гларуси, косове и др.) и възпрепятстване на тяхното гнездене
– дезинфекция на общата собственост срещу и след Covid-19, както и срещу други вируси,  бактерии и микроорганизми

НАПРАВИ СВОЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА

Пръскане против вредители в жилищни сгради

Call Now Button